2006-08-21 6 views
食過四姐都有幾次,今次第一次寫食評!!試過以下菜式:麻辣青瓜-->好開胃,成日都想自己學整,不過又唔鬼識!"缺"粉-->都係涼菜,係d有河粉既粗度,不過黑色兼爽口d既麵!口水雞-->我覺得一般,因為d雞好碎,好細舊!水煮魚-->呢個招牌菜真係一流,上台既時候d油仲係"bo bo"跳,唔係得個辣味,係麻...同埋d魚都好好味..仲有底個d好似米線既麵!辣子蝦-->一食落去已經有種麻味,同埋好香..不足係d蝦有d林!啤酒鴨-->睇個名好有趣,但係食落去係冇啤酒味,咸左少少!泡椒炒牛肉-->相比係其他菜,呢個只屬麻麻!牛柏業-->望落去係全橙色,我諗係辣椒油炒牛柏業,不過呢個得個辣味!無論四姐同個老細都好好服務,就不時都會行埋黎問下你意見,地方都算坐得舒服,唔太嘈,價錢都唔貴,值得推介!
食過四姐都有幾次,今次第一次寫食評!!
試過以下菜式:
麻辣青瓜-->好開胃,成日都想自己學整,不過又唔鬼識!
口水雞-->我覺得一般,因為d雞好碎,好細舊!
啤酒鴨-->睇個名好有趣,但係食落去係冇啤酒味,咸左少少!
泡椒炒牛肉-->相比係其他菜,呢個只屬麻麻!