2024-08-08 28 views
Burger Mate舖位雖然細細地,但就以全手工製漢堡打出名堂,星期六晚去都幾旺場! 手工製漢堡不輪由麵包到漢堡扒都係親自做,漢堡扒用上USDA Premium安格斯牛,亦都係即叫即煎!透過bar枱位,仲可以見到廚師即席製作👨‍🍳另外,呢間店都係外國人打理,好熱情又好nice!Burger款式多達10款,除左主打嘅牛,仲有蝦/雞/素菜款式。我地嗌嘅兩款分別係車打芝士安格斯牛漢堡同瑞士芝士安格斯牛漢堡,另外仲有黑松露薯條。漢堡包面有煎過,帶牛油香微脆超好食呀!靚牛果然係靚牛,一咬落口係超級鮮嫩Juicy!!! 手工厚切薯條又係好酥脆,黑松露醬份量夠晒多!呢間野真係世一黎🤩勁想再食!

呢間野真係世一黎🤩勁想再食!
2024-08-03
$118 (Dinner)