2015-10-25 10497 views
同班朋友約係銅鑼灣行頭,一行就3,4粒鐘。到咗食飯時間,唸話食乜都頭痛,就係呢個時候,有位a姐遞咗張宣單黎,原來是滿屋,之前就聽同事話哩間唔錯,又餓左咁奈,就決定上左去la。上到去見到好多人係度,心唸有冇位咖,等左五分鐘左右就入左去,比我想像中快一開球梗係要點刺身la,黎得勁快,值得一讚三文魚肥美,甜蝦,帶子鮮甜,本人十分愛油甘魚夠肥滑之後就叫咗d串燒,雞翼,牛舌(好食)甜番薯,牛柳粒燒羊架梗係我最愛都唔知叫左幾次之後就叫左天婦羅,冇唸過會咁好食,平時食行果d食到一口粉,哩個完全冇,十分值得讚有個叫滿屋雙色卷都幾有特色,同時可以食到吞拿魚、三文魚同帶子><,海膽手卷張枱幾大下,叫左咁都野都放得落,服務真係好值得讚,不停咁收枱面d唔要嘅野,仲會換埋碟,態度非常之好最後雪糕是movepick 勁好食,質感轻薄 不會甜膩味, 仲想買黎食,(原來外面冇得買)
同班朋友約係銅鑼灣行頭,一行就3,4粒鐘。
到咗食飯時間,唸話食乜都頭痛,就係呢個時候,

一開球梗係要點刺身la,黎得勁快,值得一讚

三文魚肥美,甜蝦,帶子鮮甜,本人十分愛油甘魚夠肥滑

之後就叫咗d串燒,雞翼,牛舌(好食)

甜番薯,牛柳粒燒羊架梗係我最愛
都唔知叫左幾次

張枱幾大下,叫左咁都野都放得落,

服務真係好值得讚,不停咁收枱面d唔要嘅野,
仲會換埋碟,態度非常之好

羊架
牛柳粒
天婦羅
鯖魚
$270 (Dinner)
羊架
牛柳粒