‼️最好食既牛舌👅️高質隱世牛舌餐廳🐮舌丼(觀塘)觀塘工廈出名多嘢食,今次又嚟到觀塘駝漆大廈,呢度一間專食牛舌既餐廳,佢哋嘅牛舌鐵板定食好吸引,仲好豐富,一於帶埋豬女嚟試吓先🥰餐廳唔算好大間,但基乎全場爆滿,個個都為咗食哩度既牛舌而嚟😋大家一定要嚟試吓,性價比超高,仲要好有特色,份量仲要好多😍🥰餐廳全日免收加一,+$28可以升級套餐,有齊沙律、餐湯、紫菜飯、漬物、飲品😍仲可以另加$5升級迷你紅酒汁燴牛舌根飯😍👍🏻🔥鐵板系列🔥✨牛舌芯拼雞扒&鰻魚我地選了和風鹽蔥汁🎋,醬汁好香,鹽蔥味極香濃,咸咸甜甜,鮮味十足😍 牛舌芯好大條,焦香既外皮配上極彈滑既口感,上面切了一刀刀既紋理,令牛舌更入味🥹絕對係我地食過最好味既牛舌👍🏻👍🏻👍🏻 雞扒嫩滑多汁,大大塊,外皮超香脆😍鰻魚醬汁超香濃,咸咸甜甜極鮮美‼️鰻魚又彈又嫩滑!簡直無得頂👍🏻🥹✨杏鮑菇拼牛舌芯&牛板腱 $98我地選了日式牛排汁,甜甜的,好香😋杏鮑菇超香,鐵板燒能保持水份,一咬落去爆汁‼️ 牛舌芯好大條,焦香既外皮配上極彈滑既口感,上面切了一刀刀既紋理,令牛舌更入味🥹牛板腱好香牛味,肉質軟嫩,好易切開😍🐮兩個鐵板餐我地都跟咗套餐🐮👍🏻紅酒汁燴牛舌根
‼️最好食既牛舌👅️
高質隱世牛舌餐廳
🐮舌丼(觀塘)

🔥鐵板系列🔥
✨牛舌芯拼雞扒&鰻魚

✨杏鮑菇拼牛舌芯&牛板腱 $98
牛板腱好香牛味,肉質軟嫩,好易切開😍

🐮兩個鐵板餐我地都跟咗套餐🐮

👍🏻紅酒汁燴牛舌根飯 +$5
紅酒味超香濃🍷必食紅酒汁燴牛舌根飯,牛舌根飯煮得好軟爛,配上蕃茄汁,味道香濃,必食之選‼️😍

沙律🥗
沙律菜好新鮮,仲有啲沙律醋,酸酸地好開胃😋

餐湯🍲
麵豉湯,仲有洋蔥🧅係湯入面,唔會好咸,仲好清甜

紫菜飯🍙
紫菜咸咸香香,又好脆,配飯一流😍

漬物🥕
係酸酸甜甜既白蘿蔔粒,好開胃,又好健康👍🏻

✨吉列蠔(2件)$18
炸得金黃香脆,超酥脆‼️蠔肉鮮甜,蠔味仲好香濃,保留水份😍

✨雞皮餃子 (2件)$18
雞皮餃子炸得金黃,滿滿油脂香,配上韭菜豬肉餡,別有風味,一定要試一試😋

✨OOHA(荔枝乳酸)
罐裝荔枝乳酸,0糖0卡0脂肪,味道酸酸甜甜好開胃,荔枝味好香,乳酸好健康,有汽飲品飲落好清爽🍃

✨ OOHA (柚子海鹽)
罐裝柚子海鹽0糖0卡0脂肪,味道好清新,淡淡既柚子味酸酸甜甜,配上海鹽既微咸,份外合襯😋👍🏻

食物✨✨✨✨✨
環境✨✨✨✨
衛生✨✨✨✨✨
價錢✨✨✨✨✨

🏠舌丼
觀塘開源道60號駱駝漆大廈3座1樓R室
2024-02-05
$150 (Dinner)