2019-03-01 226 views
🧁Cupcake店其實有香港有好多,好食嘅更加難遇到。KISSES之前有聽過,但冇機會試,怕買左屋企冇人食。聖誕節當日去咗LCX Kisses 店買番半打番屋企開Party🎅🏻當日去到重有好多款,cupcake個個樣都好靚,味道又多,會不自覺地買下一個又一個。😭好邪惡!而且口味好岩大人細路!買左6款唔同口味,包括 綠茶、朱古力、金莎、檸檬、曲奇及S’mores。🧁每次見到有S’mores(右上)口味嘅野都忍唔住!右上角就係S’mores口味,面頭有燒過嘅棉花糖😋完全冇抵抗力!蛋糕加入朱古力碎就更好了。🍫金莎味(左下)好特別,單係個皮已經好金莎!🍋檸檬味(左中)好清新,連蛋糕都略帶檸檬味。如果蛋糕中間有埋檸檬醬餡會更好!其實所有味道都好真實,唔係調味造出黎。蛋糕濕濕地,唔係平時乾曾曾個隻,唔會食到好喉乾。不過一個已經好飽了😂-Kisses嘅Packing做得好好,一個個隔開,番到屋企冇穿冇爛👍🏻可能你會覺得貴,但我個人認為質量是值得的!好推薦Kisses Cupcake, 開Party或平時買一兩個食都好岩佢嘅出現。
🧁Cupcake店其實有香港有好多,好食嘅更加難遇到。

🍫金莎味(左下)好特別,單係個皮已經好金莎!
其實所有味道都好真實,唔係調味造出黎。

可能你會覺得貴,但我個人認為質量是值得的!

2018-12-25
Type of Meal