2015-07-28
simplylife Salad Bar只係得一個時段供應11:00-2:30。有大約九種唔同嘅食品放係度,什菜/ceaser生菜/西蘭花/紅菜頭/蕃茄/酸青瓜/栗米/什箘/Pasta,排隊揀完再俾錢,好方便。有分大細兩個size,細$55四款,大$75七款。細沙律一般都夠女仔食最鍾意食呢度嘅紅菜頭,佢用啤梨一齊mix,所以係好甜好juice。粟米每次都一定會食,佢真係用一條條粟米燒完再切粒,應該冇浸糖水 因為佢仲有咬口同乾身,有機會一定要試佢嘅粟米。大沙律 有時想食多d菜先會叫,因為真係好有份量。Ceaser羅馬生菜都係常食,除咗mix craser 仲會有芝士粉 面包粒,菜好新鮮 好爽口 好清甜,唔知點解佢嘅生菜真係特別好味,我會用飽滿黎形容,咬落去係會有菜汁。Pasta得一款,檻欖酒 青豆 羅勒葉mix嘅長通粉,會食到你好飽,so far食咁多次個軟硬度都ok。唔知其他分店有冇供應salad bar,不過去開置地又撞岩時間都可以去試下。提示一下,lunch時間會比較多人 揾位會難d加
細沙律一般都夠女仔食
粟米每次都一定會食,佢真係用一條條粟米燒完再切粒,應該冇浸 糖水 因為佢仲有咬口同乾身,有機會一定要試佢嘅粟米。
大沙律 有時想食多d菜先會叫,因為真係好有份量。
提示一下,lunch時間會比較多人 揾位會難d加