2015-06-28 2123 views
呢個係第一個openrice acilovehater 係一個只打劣評ac因為好評大把人打啦我會將我的真實經歷話比大家聽唔一定係嗰間餐廳平常表現只係當日食完覺得差就post 上黎好啦講返今次食飯 我一行十幾人去食呢間諗住可以坐好耐同有芝士湯底點知......野食方面,肥牛同豬肉都好肥,唔係平常人會食,無影到相,相可以睇下樓下的post , 另外丸方面,少款加上丸全部差唔多味,好多都係麵粉味,到齋丸,都係無味,丸根本唔係宣傳講到咁特別野飲方面,只有百事 美年達同康師傅飲品,開頭食都無咩,但食到9點已經無哂野飲,每次refill 都refill 好少,擺野飲個位冰又無咩剩低d水,種類已經少,仲要數量都少,完全唔知想唔想人飲- -最大問題係安排方面,我地7點幾食到11點,3個幾鐘剩低黎過4碟牛同3碟豬,10幾人本身以為食任食一定飽,點知最後個個唔飽仲食到嬲嬲地,不斷落單要食肉,佢就半個鐘黎一次,每次就一碟,碟又細10幾人完全唔夠食,到食左四五碟到,9點幾佢話所有肉無哂,雞肉一開始已經無,牛肉豬肉黎得慢又少,仲要11點完9點就無,衰過所有我食過的火鍋任食。服務方面,不斷落單想食野,全部勁慢先黎
呢個係第一個openrice ac
ilovehater 係一個只打劣評ac
因為好評大把人打啦
我會將我的真實經歷話比大家聽
唔一定係嗰間餐廳平常表現
只係當日食完覺得差就post 上黎
好啦講返今次食飯 我一行十幾人去食呢間
諗住可以坐好耐同有芝士湯底
點知......

服務方面,不斷落單想食野,全部勁慢先黎落完等15-20分鐘先黎,到最後野食唔黎,野飲唔refill ,個爐又煲到乾哂水,都係無人
到最後last order, 仲未食飽,想要肉,佢話無哂最後個個食公仔麵,打邊爐打到咁差真係第一次
坦白講,我地十幾人,你開鋪接我生意話任食,質量已經唔係話好,但數量又唔夠,唔好起到呃人話係任食,接booking 時諗清楚
呢D係想同想食呢間的食客講,呢間邊爐無論野食質量同數量都嚴重不足,想以為128蚊坐4.5hrs好抵,其實好多酒樓都做到,而已野食一定較好,你一定有更好選擇
$128 (Dinner)