2011-06-15 27 views
行街辛苦左一日, 返到公司OT完一陣就同阿頭與同事食個飯阿頭話請, 仲提議去呢到, 我成個醒晒估唔到阿頭都幾識去搵食事關我未去過, 又好想去試, 不過都係搵唔到人同我一齊食即刻放低手頭上的工作跟隊去原來阿頭一早BOOK左枱, 佢做野真係周詳可以去到都成8點幾餐廳無咩人, 只開左一半因為太肚餓既關係好快就ORDER了食物頭盤的Parma Ham is love, Soup is suck, Salad is mediocre主角 燒春雞好"鞋", 肉眼扒做不到客人要求的熟度, 比目魚似是沒有調味, 海鮮risotto已是最好, 但也只是一般另外order了兩個心太軟+雪糕一刺破, 就像lava的流出來不是太大個, 2-3人share一個真的不太夠但你話吒個心太軟係唔係全城最好呢, 又唔係,不過可以係一個招牌甜品咁sell囉如果係兩個人, 這個場真係幾好的,不嘈, table 與table間有距離可以慢慢的坐一晚
行街辛苦左一日, 返到公司OT完一陣
就同阿頭與同事食個飯
阿頭話請, 仲提議去呢到, 我成個醒晒
估唔到阿頭都幾識去搵食
事關我未去過, 又好想去試, 不過都係搵唔到人同我一齊食
即刻放低手頭上的工作跟隊去
原來阿頭一早BOOK左枱, 佢做野真係周詳

可以去到都成8點幾
餐廳無咩人, 只開左一半
因為太肚餓既關係
好快就ORDER了食物
另外order了兩個心太軟+雪糕
一刺破, 就像lava的流出來
不是太大個, 2-3人share一個真的不太夠
但你話吒個心太軟係唔係全城最好呢,
又唔係,不過可以係一個招牌甜品咁sell囉

可以慢慢的坐一晚
2011-06-08