2024-08-19 659 views
呢間串カツ専門店 JunG39 JAPAN肯定係我最愛嘅日式餐廳之一😎 真係有一秒到日本嘅感覺😆 呢度主打食大阪名物炸串,但係除咗炸串,佢哋其他嘢都極出色😎 如果你未試過,真心極度推介一定要試吓✌️ 次次嚟,都留意到食客一半以上都係日本人,呢度有日藉店員及廚師,就算係香港店員都識日文,唔怪之得咁受日本人歡迎👍 氣氛真係好好,以為自己去咗日本居酒屋😂 🌟山芋蓉明太子牛腸鍋 (醬油味)雖然係2 人份量,但其實足夠4人share 😆 真係超好味,牛腸仲好味過係福岡食過嗰啲😎 爽口得嚟充滿牛腸油脂香,勁邪惡但係忍唔住食曬🤣 配上大量韭菜及椰菜豆芽,索湯汁一齊食,真係好正😍 個湯係好鮮甜,明太子煮完後,個湯嘅咸鮮味再提升😃😃 真係必食大推✅🌟慢煮叉燒勁特別,第一次試😆 叉燒又腍又香,一定要配合搭佢嘅大蔥碎及點少少芥未一齊食,出色👍🌟和牛壽司一客有四件,味道肯定完勝好多壽司店😆 和牛香嫩有厚度,好滋味😋😋😋🌟日本雞蛋豬肉卷每次必食👍 外型圓碌碌,豬肉卷住流心蛋再炸,外脆內流心,層次豐富,好香口感超好🫶🏻🌟炸串呢度嘅炸串真係好出色,唔使諗,鐘意食乜就點😆 每一樣都好掂,唔會失望😎 我平時一定會叫炸蔬菜

🌟山芋蓉明太子牛腸鍋 (醬油味)

🌟慢煮叉燒

🌟和牛壽司

🌟日本雞蛋豬肉卷

🌟炸串
呢度嘅炸串真係好出色,唔使諗,鐘意食乜就點😆 每一樣都好掂,唔會失望😎 我平時一定會叫炸蔬菜、魚,炸洋蔥、炸菇超juicy🤤 沙椎、九肚魚、池魚等都係必試✌️ 總之叫多幾串,一定滿意😅 佢嘅炸串汁都好加分🫶🏻

🌟柚子泡沫啤酒
一定要叫啊😍 又可愛又好味😃 有好多味道可以揀,次次都係叫原味嘅我,今次叫果味😆 好香甜啱晒女仔😋

實在太鐘意呢度啦😎氣氛、服務、食物都係咁好,邊個話香港冇好嘢食㗎😆 呢間真係要收藏🫶🏻
2024-08-17
  • 炸串