2021-11-17 989 views
一直都係kebab fans,好愛呢類捲類的物,裡面夾雞肉或牛肉都好食!呢間喺中環SOHO食過,今日過黎尖沙咀食個late lunch,呢個輕食係好選擇。裡面燈光比較昏暗,但都幾多位可以坐。點了個chicken doner roll,$50 一個捲加野飲。**Chicken Doner Roll* $50雞肉爆多!每啖都係雞肉,重點係唔會有雞皮同肥肉部分,裡面仲有蕃茄、生菜平衡返,好清新。我叫左少辣,但完全食唔到辣味,可能下次可以叫中辣。最欣賞係餅皮部分,好薄,唔係pita bread有咬口嗰隻,不過同餡一樣好夾。店員捲得好實,食落好方便,完全唔會狼狽。
Chicken  Doner  Roll

**Chicken Doner Roll* $50
2021-11-16
$50 (Tea)
Chicken  Doner  Roll