2016-04-29 846 views
地點 地鐵站b出口一出,過對面馬路就係,易搵裝修 食過咁多間上海野,哩間裝修都算幾特別,唔似傳統式,幾特別等候時間 星期六兩點去到,我地一行五人,都要等左二十分鐘先有位,咁都可以接受員工 見到客人都識打招呼,有笑容,哩d係基本野,都唔係好多待應做到,哩間店員工合格,見到你有bb車仲會安排邊位,都算細心.店內仲有透明玻璃可以見到廚房師傅工作,現在都好幾興哩種設計食物 小籠包係哩多樣最好食的一樣😍,皮薄多汁👍🏻,開頭叫左兩籠,唔夠喉,再加單兩籠蒸銀絲卷,正常,都鬆軟🍳糖心蛋,賣相已經好吸引,好好味,入口溶化五香牛肉拉麵,湯底就正正常常,但牛展口感不錯,拉麵都係有口感🍜 擔擔麵,未食都聞到香味酸辣湯,味道幾好,食到正宗味道生煎包,有驚喜,外脆內軟,竟然有咁多汁 素鵝,入口鬆化,脆脆的 口水雞,雞件都幾滑,辣辣地😣食晒d野先記得冇影相,哈哈,係加單時影番籠小籠包先整體來說 我和朋友們都好滿意,價錢大眾化,服務幾好,都會再去,推薦比大家^_^
地點 地鐵站b出口一出,過對面馬路就係,易搵

食物

蒸銀絲卷,正常,都鬆軟

🍳糖心蛋,賣相已經好吸引,好好味,入口溶化

擔擔麵,未食都聞到香味

酸辣湯,味道幾好,食到正宗味道

生煎包,有驚喜,外脆內軟,竟然有咁多汁

素鵝,入口鬆化,脆脆的

口水雞,雞件都幾滑,辣辣地

😣食晒d野先記得冇影相,哈哈,係加單時影番籠小籠包先

Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
  • 小籠包,素鵝,生煎包