(Non-member)
2012-09-13 1 views
係黃金做野,收工個時深水步好多餐廳都收左又唔想返屋企煮野食但日日食茶餐廳都食到悶咁岩有日見到佢張傳單於時9點幾收工個時過左去食本來都上去之前都擔心巳經收左點知依到原來開到成10點幾一坐低即揀左個128餐貪佢都係貴20蚊但有埋刺身抵食好多落左單玩陣電話野食巳經到左重要一次過俾晒我真係成張枱都擺唔晒雖然刺身比出面元氣個D薄,但正常既放題唔通成條魚俾我咩厚度同出面D放題差唔多,而且D碟好令,睇落胃口都好D而且D魚都好新鮮三文魚,醋青魚,北寄同甜蝦全部都好好食壽司都好好味雖然明知食埋D飯會飽肚D,但D醋飯好好食,真係唔忍心晒試埋好多人讚既汁燒牛肉,牛油金姑同埋佢個蜆全部都好夠味,而且食得出個金姑真係好重牛油,抵讚野飲方面,一支公緊係飲清酒啦,128餐唔使加錢任叫,緊係唔會錯過間野個景好開揚,嘆住清酒望下條街D人再加埋美味既一餐,簡直幫收左工好攰既我叉返電服務態度都好好,無因為就收工就求其or催我最過癮既地方就係原來佢出面有個露台仔可以煲煙,唔使走上走落行得黎都飽食完枝煙消左滯緊係再叫過見到鰻魚飯依d貴價野緊係唔好蝕叫黎食下再食多round天婦羅個d真係飽到嘔呀好抵食,得閒收左工唔想食茶記咁dr
係黃金做野,收工個時深水步好多餐廳都收左
又唔想返屋企煮野食
一坐低即揀左個128餐
貪佢都係貴20蚊但有埋刺身抵食好多
落左單玩陣電話野食巳經到左
重要一次過俾晒我真係成張枱都擺唔晒
雖然刺身比出面元氣個D薄,但正常既放題唔通成條魚俾我咩

厚度同出面D放題差唔多,而且D碟好令,睇落胃口都好D
而且D魚都好新鮮
三文魚,醋青魚,北寄同甜蝦全部都好好食
試埋好多人讚既汁燒牛肉,牛油金姑同埋佢個蜆
全部都好夠味,而且食得出個金姑真係好重牛油,抵讚

服務態度都好好,無因為就收工就求其or催我
食完枝煙消左滯緊係再叫過
見到鰻魚飯依d貴價野緊係唔好蝕叫黎食下
再食多round天婦羅個d真係飽到嘔呀
好抵食,得閒收左工唔想食茶記咁dry會再過黎食!
Other Info. : 睇上個食評話有lift搭我依d懶人緊係唔會行樓梯去到樓下見佢貼左張紙寫部lift係邊,原來唔係正門,要去轉角位隨道隔離搭,唔怪得無乜人知,個門口都幾細!懶人們可以同我一樣搵下部lift如果知道有之後都幾易搵! 而且佢有間vip房下次可以叫埋班豬朋狗同事過黎劈下酒食下飯,幾抵食!