2021-09-28 840 views
放假可以有咩做,梗係去飲茶啦。同屋企人去飲茶就可以嘆番個正宗燒鵝瀨粉。環境乾淨,服務態度好,四人為一枱,仲有間夾板。大家唔使怕交叉感染。🙌🏻🙌🏻一入酒樓,已經feel到啲冷氣好涼爽。如果怕凍嘅朋友,記得帶番件外套。😌😌1, 正宗燒鵝瀨粉🍜最近新出左我最鍾意嘅正宗燒鵝瀨粉,個燒鵝皮好脆,肉質嫩滑,只係28.8/碗。星期一至五仲有超值價19.8/碗😉😉2, 時令蔬菜🥬唐生菜好新鮮,好清甜,而且係即叫即煮㗎。燒鵝瀨粉配翻碟唐山菜就Perfect match☺️☺️3, 鳳爪排骨煲仔飯🍚4, 蝦餃拼菜苗餃🥟5, 藥材雞腳🐓🍗(因為同屋企人一齊去,啲嘢食一嚟到已經好新鮮熱辣,嗱嗱臨搶住食,所以影唔切相。😔😔)

1, 正宗燒鵝瀨粉🍜
星期一至五仲有超值價19.8/碗😉😉

2, 時令蔬菜🥬

3, 鳳爪排骨煲仔飯🍚
4, 蝦餃拼菜苗餃🥟
5, 藥材雞腳🐓🍗
2021-09-25
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Tea)