2020-02-17 972 views
唐記包點青衣港鐵青衣站TSY 53號舖平時早餐會去餅店買個麵包食,但通常都係凍冰冰同埋係空氣包,好似食左陣風咁唔夠飽近呢兩日香港氣温急降,突然想轉下口味好想食返D熱辣辣既嘢做早餐,但而家去茶餐廳食份早餐成40蚊太貴啦,所以就唸起唐記,其實每日返工搭地鐵都會經過,但通常都係衝衝忙忙,真係無咩幫襯過成日唸住<唐記包點>淨係買到蒸包,原來仲有蒸飯,點心,糖水同埋糕點賣,真係好多元化,下次收工都可以黎幫襯買外賣返屋企食最後我揀左香菇雞包,真係睇住姐姐係蒸爐到囉出黎,熱辣辣岩晒咁凍既天氣食 而個餡料都好真材實料,以呢個價錢黎講,真係唔錯我見餐牌有成10款蒸包選擇,下次又可以試下其他款式
唐記包點
青衣港鐵青衣站TSY 53號舖

香菇雞包

而個餡料都好真材實料,以呢個價錢黎講,真係唔錯

我見餐牌有成10款蒸包選擇,下次又可以試下其他款式
香菇雞包