2022-03-21
餐廳位於街角,所以户外位置可以用曬直角位置,雖然餐廳唔算好大,但係設計感十足,入面有個open kitchen嘅位置,全間餐廳好有chill嘅感覺🔹牛油果蟹肉薯堡 $138其實都係一個all day breakfast 嚟,賣相襯埋環境非常good蛋:煎得比較熟嘅炒蛋,不過都好滑蕃茄:係半個蕃茄上面有芝士,暖暖地,一咬落去b曬啲蕃茄汁出嚟腸:有少少黑椒味~唔會太咸沙律:都幾多,不過我個人本身對沙律冇乜太大好感😹煙肉:好似攣頭髮嘅煙肉,外面微脆包:超級脆,而且都大塊,搽埋牛油🧈簡直係好好味😋乾橙:既係裝飾又係食物,仲可以影相,啲橙肉部分幾好食,橙皮部分就真係苦🤣牛油果醬蟹肉薯堡:呢個係重點喇,薯仔連皮食得,本身以為要成舊拎起放入口食,原來啲薯軟滑到就咁用匙羹都可以不嚟食💕咁就可以優雅咁食喇🔹魚子竹炭漢堡 $72見到係signature item 就試吓喇最特別係好有蒜味🌿,又有啲脆魚仔喺個包入面,食落有口感又香噴噴🔹黃金鳳鑽梳打夏日炎炎,飲一啖透心涼,又夠fresh😃
🔹牛油果蟹肉薯堡 $138
蛋:煎得比較熟嘅炒蛋,不過都好滑
腸:有少少黑椒味~唔會太咸
沙律:都幾多,不過我個人本身對沙律冇乜太大好感😹
煙肉:好似攣頭髮嘅煙肉,外面微脆
包:超級脆,而且都大塊,搽埋牛油🧈簡直係好好味😋
咁就可以優雅咁食喇
🔹魚子竹炭漢堡 $72
見到係signature item 就試吓喇
🔹黃金鳳鑽梳打
夏日炎炎,飲一啖透心涼,又夠fresh😃