2020-05-30 54 views
今日去行葵涌廣場諗住買兩件衫 點知經過3樓見到竟然開咗珍煮丹 冇理由唔買番杯嘆吓㗎😘雖然已經飲過好多次 😍但係每次都會選擇困難咁揀好耐先決定到飲咩朋友叫咗黑糖珍珠仙草鮮奶 👍叫咗少冰微糖 佢嘅黑糖真係好香 掛杯掛得好靚 珍珠口感煙韌 但又唔會係好難咬 軟硬適中 仙草唔係普通涼粉 仙草回甘味好香 如果可以多啲仙草就好啦我自己就叫咗黑糖芋芋豆漿 🤡少冰微糖 次次都係飲鮮奶 貪新鮮叫豆漿 都覺得豆漿會健康啲 估唔到芋泥同豆漿係咁夾 店員好俾心機將芋泥掛杯 所以賣相好靚 微糖真係啱啱好 因為本身芋泥都已經有少少甜味😈要讚一讚成間鋪嘅衛生都好好 枱面乾淨地下都好乾淨 呢段時間出街食嘢飲嘢對衛生都要有一定要求喔!店員仲好細心咁同我講咗句 記住要左右搖先好插飲管去飲呀💋

店員仲好細心咁同我講咗句 記住要左右搖先好插飲管去飲呀💋
2020-05-30