2022-05-13
呢日去買餸,經過見到大大個牌寫住「冇冰港式奶茶」,吸引左我入去行個圈,咁就買左一堆番屋企試下😂.🥧葡撻$5見到$5一個好抵呀🤩仲係新鮮出爐,一口氣買左4個番屋企人人有份😂 酥皮好鬆脆呢個價錢好超值👍🏻.🥧芝士撻 $6之前已經買過一次,覺得好有驚喜平靚正再encore,一樣又買左4個番屋企😂番到屋企焗爐焗熱食,濃濃芝士味道仲有少少流心,夾住牛油餅底正,呢個價錢真係超出預期真心抵食👍🏻.🍞榴槤菠蘿包$15新加坡麵包店的王牌點都要試下!買番屋企焗熱食,外面係傳統港式菠蘿包的味道,入面係濃厚的榴槤蓉,呢個價錢認真抵食無諗過咁足料呢個fusion配搭又幾夾,愛榴槤的人要試下!.🧋港式奶茶 $13見到門口大大個牌吸引左我買,滿不錯幾細滑,甜度剛好,凍飲但無冰👍🏻.呢個價錢相當親民,平平地買來作早餐/下午茶一流👍🏻
🥧葡撻$5
🥧芝士撻 $6
🍞榴槤菠蘿包$15
🧋港式奶茶 $13
呢個價錢相當親民,平平地買來作早餐/下午茶一流👍🏻