2016-11-02 255 views
韓國野係我最愛,今次同朋友行完街,諗都唔諗就去咗食韓國野,都係亂入,但又幾好食wo.Kimchi係韓國國民健康腌制食品,間間餐廳都有唔同既味道。呢間就超岩我口味,偏辣,但很爽口,作為開胃菜真係一流。食韓國野又點少得五花腩呢?呢度既烤五花腩啖啖肉,烤得又香又惹味,加上少少濃味既味噌醬,再夾塊生菜,平衡返油膩感,讚!話明石鍋燒梗係要有個鍋啦,熱辣辣咁食拌飯真係最好不過!簡單,美味,牛既味道也十分香濃,加了一點粟米,吃起來甜甜的。最後來個最邪惡的亦都係我最愛的!鐵板+芝士+年糕+港式脆麵=火山年糕芝脆麵!超香濃,超可口,這個配搭簡直係一流,年糕煙韌,麵底脆脆,芝士流流。一次過滿足哂三個願望呀。

最後來個最邪惡的亦都係我最愛的!