2022-10-07 1228 views
基本上 一星期起碼食兩三次 唔喺堂食都會外賣返屋企 屋企人都好鍾意食呢間車仔麵 有時買幾碗返屋企 又一餐 性價比真喺高 推介香茅豬頸肉、蘿蔔同冬菇 都喺平時嗌開 今次堂食一於試下其他餸秘制豬軟骨 非常入味火候岩岩好 唔太淋唔太硬 食豬軟骨最理想喺啲軟骨煮到仲係爽口 咬落去先過癮 呢度絕對符合我所諗嘅 份量仲好足 大大舊 😋瑞士雞中翼有兩隻 肉質都幾滑 同埋好入味 甜甜地 唔錯 豬皮都可以話喺車仔麵餸必食之一 呢度做得都算唔錯 咖喱味好出 質地又夠爽口 今日第一次叫左河粉 質地軟滑 我見呢度仲有車仔麵少見嘅瀨粉 下次試下先 湯底方面 圈左 腩汁加小辣 呢個組合加埋蔥 冇得輸 🤪支持小店系列 一定會繼續幫襯🤤試晒咁多款車仔麵餸😎
瑞士雞中翼有兩隻 肉質都幾滑 同埋好入味 甜甜地 唔錯
支持小店系列 一定會繼續幫襯🤤試晒咁多款車仔麵餸😎