2024-10-20
又黎至愛既燒肉店 😆發現佢依家做緊秋季激賞優惠 😍大判燒 ($178 )係每次必食既 🤣連我個fd都知今次個爐仲整到勁有仙氣🤣 配埋蛋真係勁嫩口,百吃不厭! 🤤🤤另外,趁佢秋季特價,仲要係星期三,叫左個平時唔捨得叫既 厚切黑毛和牛肉眼扒 (特價$488),真係超大塊! 望吓佢啲油脂,分佈幾咁平均,幾咁靚! 燒到medium ,又有肉香,又滿滿既牛油係口入面爆發 🤩🤩超級幸福!😚😚😚 另外,原來佢連扒會附有少少配菜👍🏻👍🏻 抵叫!牛舌,當然唔少得!我個人覺得叫普通牛舌已經夠 ($88),加少少檸檬汁,牛舌嘅煙靭口感,正呀另外今次食石燒肉泡菜鍋飯 ($88),一上枱嘅時候職員會幫你拌好,一上都好香,菜都好多,啖啖食到料👍🏻👍🏻 鍾意飯焦嘅,可以等多陣,有啲飯蕉更香口 ,唔會比冷麵失色 💯💯
發現佢依家做緊秋季激賞優惠 😍
大判燒 ($178 )係每次必食既 🤣連我個fd都知