2024-02-07 23 views
同朋友黎開元朗錦田就緊係要黎附近d cafe嘆杯咖啡啦😂,呢到都有幾間特色既cafe店,見到呢間以植物為主題既cafe店就想入去,入面環境幾舒服,仲有一個位係種植左d唔同品種的植物係到比你欣賞,同埋亦都可以帶埋寵物一齊去食野,可以同動物一齊玩幾開心,餐廳除左咖啡正之外,仲有正餐特或食物比你選擇,我就揀左吉列豬扒煎雙蛋配沙律、香辣蒜粒大蝦意粉、吉列豬扒煎雙蛋配沙律:豬扒炸得好香口,保持到豬肉既鮮味,配埋二隻大既煎雙蛋,蔬菜都好新鮮又幾好食,賣相都整得好靚影相打卡都唔錯👍🏻香辣蒜粒大蝦意粉:份量都唔錯,仲有幾隻大蝦係入面,加上好濃厚既番茄醬煮出黎好香,同埋又唔辣食落都幾滋味髒髒咖啡(偏果仁味):杯野賣相超靚,唔係咁舍得飲🤭打左好耐卡先飲,好香齋啡嘅味道,因為齋啡喺個面度關係,底部就係加咗好多奶,飲落似係特濃牛奶咖啡似的牛奶咖啡(偏果仁味nutty):拉花好靚,好香濃嘅牛奶味,飲落好甘香,咖啡豆亦都唔酸,好適合我嘅口味😂📍地址:CP Cafe (元朗)元朗錦田吉慶圍236號盈匯坊地下G02號舖

吉列豬扒煎雙蛋配沙律:

香辣蒜粒大蝦意粉:

髒髒咖啡(偏果仁味):

牛奶咖啡(偏果仁味nutty):

📍地址:CP Cafe (元朗)
元朗錦田吉慶圍236號盈匯坊地下G02號舖
香辣蒜粒大蝦意粉
吉列豬扒煎雙蛋配沙律
髒髒咖啡(偏果仁味)
牛奶咖啡(偏果仁味nutty)
2024-02-02
$70 (Breakfast)
香辣蒜粒大蝦意粉
吉列豬扒煎雙蛋配沙律
髒髒咖啡(偏果仁味)
牛奶咖啡(偏果仁味nutty)
  • 芝士滑蛋吉列豬扒飯