2013-11-15 243 views
上當年佢新開張時去過一次,平平凡凡,就勝在唔洗好多X順咁又要迫又要等早幾日放工雖然又攰又辛苦,不過成肚怨氣,剛好同事屋企無飯開,就出銅鑼灣食少少嘢順便吹水本身就已經唔肚餓,加上同事出到去先話屋企突然有飯食,所以又改為「食吓小食飲杯嘢」我貪得意叫咗個黑糖燉奶,諗住「招牌」實無死,點知…我同同事食過都覺得似咖啡味,原因不明而味道…如果你當佢係咖啡奶凍果類,就算唔差,不過我同同事都覺得麻麻,不過不失吧?當晚諗住叫啲小食,點知乜都話無,攪到叫咗個雞扒沙律,另加薯條(+ $5)不過個沙律唔錯,間間做嘅都有青瓜、紅蘿蔔、粟米,但佢仲有蘋果、薯仔、菠蘿而且沙律感覺係(比較上)新鮮嘢,唔會出哂水咁但係旁邊果半塊罐頭菠蘿就唔多掂啦~有怪味!(但又講唔出係咩味)至於薯條,一般到唔一般,亦唔夠脆,無乜好感不過整體泥講,叫幾十蚊嘢坐幾個鐘,都未嘗唔係一個唔錯嘅選擇其實員工對待客人時都算有禮,只係…本人建議該店嘅員工們響番工期間就可以唔好咁爛口啦…因為就算我個人都會講粗口,但唔會響客面前係咁講而作為客人,當晚亦覺得好UN耳…因為你哋真係可以NONSTOP咁傾計同講粗口,而且係幾乎每一句說話都夾雜粗口!!而且個場
招牌黑糖燉奶
而且沙律感覺係(比較上)新鮮嘢,唔會出哂水咁
至於薯條,一般到唔一般,亦唔夠脆,無乜好感
不過整體泥講,叫幾十蚊嘢坐幾個鐘,都未嘗唔係一個唔錯嘅選擇

因為就算我個人都會講粗口,但唔會響客面前係咁講
而且個場長期得一兩個人,試過有客人要叫人出泥收錢…咁樣嘅態度真係唔多好啦~
2013-11-09
Type of Meal