2021-11-28 326 views
👉🏽豬潤蛋麵黎維記一定要食佢豬潤麵!個湯都食得出係豬潤煲出黎,好甜但又唔會好油,會飲上癮🤤🤤豬潤份量好多,唔係好滑潺潺,岩曬鐘意食爽口野既我,好合我心意(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 同埋啲豬潤夾雜左啲薑絲,連埋湯食真係好暖胃,冬天食都暖笠笠😙而隻蛋係煎蛋,咁岩我個隻係流心,好開心(但唔係隻隻都流心架!睇你好唔好彩🤭🤭)本身我都唔係好食豬潤,好怕滑潺潺既texture,但呢到啲豬潤唔係個隻,所以我好滿意!👉🏽咖央西多反而呢個西多唔太impress我,有fd同我推介係鴨蛋整既西多,但唔知係咪真🤭🤭希望有人指證下,但食落覺得同平時啲西多特別唔同,可能只係冇咁脆?! 食落都係不過不失囉🥸🥸一句講曬!黎深水埗想食平民價野食,維記係首選!!!!

👉🏽豬潤蛋麵

👉🏽咖央西多

一句講曬!黎深水埗想食平民價野食,維記係首選!!!!