2021-05-18 50 views
💥最爆嘅人氣日式海鮮丼店係邊間?一定係爆丼屋😜佢出名份量驚人,魚生堆到滿瀉🤩今次一於試試佢!《超份量!#三重大極上丼》 $398一拎埋黎就衝擊眼球😍嘩鋪到滿滿嘅拖羅🍣個頂仲有日本海膽,用料唔豐富對得住咁貴嘅價錢😤不過碗飯就比想像中細喇🤭大食嘅朋友要再叫小食先夠🤰🏻《#夢之丼》 $278呢個魚生飯抵食,有齊帶子、拖羅、虎蝦🦐、螺肉同蟹肉🦀都算新鮮,但識落唔覺得有驚艷嘅感覺🤔值唔值呢個價錢就見仁見智啦~丼飯有附送麵鼓湯,配料豐富,有齊豆腐、海帶、蘿蔔片等,熱辣辣濃郁又鮮味,好足料👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻📍爆丼屋 旺角豉油街50號地下8號舖(旺角站 E2 出口)味道:😋😋😋性價比:👍🏻👍🏻👍🏻服務:👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳環境:🌃🌃

《超份量!#三重大極上丼》 $398

《#夢之丼》 $278

📍爆丼屋
旺角豉油街50號地下8號舖(旺角站 E2 出口)

味道:😋😋😋
性價比:👍🏻👍🏻👍🏻