2008-05-31 7 views
星期五同老婆睇完戲,六點半左右接到傳單,就直接黎呢度食飯啦!反正旺角都冇好地方好坐,黎到呢度都好大幾舒服。我地坐既係街邊窗口位,一邊望望玻璃另一邊街景都別有一番情調。點左白酒煮藍青口 – 藍青口肉質較細和實,超甜美味,白酒汁有洋蔥蕃茄粒同香葉幾好。千島鮮蝦pizza - 底就係薄pizza 底啦! size就好ok, 但餸料就好足, 上層芝士好多, 好香. 至於服務, 可能當時有好多客入坐, 想叫侍應都幾難, 個個都好忙咁, 但有幾個都幾醒目, 早知道我叫但叫定我等等, 轉頭即到!嘢食係ok 嘅, 個人就覺得叫d番普通菜式就會係最穩陣好味

嘢食係ok 嘅, 個人就覺得叫d番普通菜式就會係最穩陣好味