(Non-member)
看了報章介紹,日前專程前往。因不想排隊,六時正已到達,但竟然排第三。其實店內有很多空位,但知客不安排入座。知客最初話執緊枱,後來又話店內人手不足,所以要等到有人食完走,才會安排其他人入座。所以店外的人龍根本是虛張聲勢。等候期間,有女客人問知客取鎖匙去廁所,但知客話早前有客把鎖匙留在廁所內,叫客人去二樓的廁所。咁大間舖頭,連後備匙都冇?!六時半,終於可以入座。取餐牌、開茶、點菜,樣樣都要叫幾次先有人睬你。炒鱔糊又話冇,仲要漏單添!!酸辣湯:不酸不辣蔥爆牛肉k 小籠包:不錯,皮薄湯多蟹粉小籠包:沒有蟹粉炸饅頭 油多到滴出黎腰果酥:幾特別,可以一試埋單仲激氣! 我簽完卡後,待應竟然沒有把信用卡給我。我問佢,佢才如夢初醒,從圍群的袋中把信用卡取出還給我。總結:一定冇下次!!
看了報章介紹,日前專程前往。

酸辣湯:不酸不辣
蔥爆牛肉
k
小籠包:不錯,皮薄湯多
蟹粉小籠包:沒有蟹粉
炸饅頭
油多到滴出黎
腰果酥:幾特別,可以一試

總結:一定冇下次!!