2022-07-20 1538 views
聽朋友介紹話好食, 所以來試下, 不過佢地好 full, 我即刻訂定一個月後再約朋友book 了8名, 估唔到餐廳比一個無冷氣位置我, 雖然上面有風扇, 但你點樣可以接受打邊爐無冷氣? 仲要係餐廳, 唔係大排檔, 我覺得如果要坐露台位置, 餐廳一定有責任 book 時同客人講聲座位位置都好迫, 有D仲係膠櫈, 可能因為空間細, 所以放唔到舒適一點嘅椅子雞煲叫大辣但唔算辣, 味道都入味!海鮮蒸好放枱, 都擺得好靚, 但蒸烏冬有點太乾侍應推介象拔蚌刺身, 正常要訂, 但佢話有兩條多出, 價錢都抵, 所以要了, 都算新鮮到打邊爐時間, like 社交平台 牛頸脊可任添, 雖然係咁講, 但上得好慢, 原本 sell 象拔蚌刺身時笑容滿面嘅姐姐, 又話好多單, 又話廚房切唔切, 好多理由推搪我就覺得可以不來試, 受歡迎只係最近廣告賣得恆!
雞煲叫大辣但唔算辣, 味道都入味!
海鮮蒸好放枱, 都擺得好靚, 但蒸烏冬有點太乾
我就覺得可以不來試, 受歡迎只係最近廣告賣得恆!
2022-07-09