2023-09-17 1646 views
✨Sharing Snack Platter 小食分享拼盤🍔🍤番茄芝士肉丸唔會好扎實,咬落好鬆散,有少少汁 唔會好乾🐽;豬皮脆片真係好似食緊薯片咁,冇咩豬皮嗰陣味😳😋;我最鍾意就係-迷你牛肉漢堡🍔‼️雖然細細舊咁,不過都唔會好hea 有芝士有番茄🍅;香料雞翼好香脆,偏乾嘅佢必須配上旁邊嘅醬汁,正好多🐔;酥脆魷魚圈同雞翼一樣偏乾,外皮都酥脆 少少辣咁🦑;薯條中等size,少少鹹香;酸麵包多士係完全唔酸㗎喎!可能佢加咗好多調味例如牛油,令到佢正好多❤️反而我冇食脆豬肋骨😂😂應該都唔差嘅~✨意式凍肉芝士拼盤呢個我真係唔識食⬆️凍肉齋食真係好鹹,需要配上一舊舊芝士或者sourdough toast食。但係芝士有個問題,就係越食越膩😭😭✨蕃茄肉丸意粉同第一個菜式嘅嗰個肉丸一模一樣😂😂咁我講講意粉~意粉唔會好彈牙,番茄醬汁酸酸甜甜咁🍝✨ IMPOSSIBLE BURGER·牛油果蛋黄醬素肉芝士漢堡,薯條牛油果超多!!食呢個真係好鬼飽肚🥑素肉扒同真肉當然有不同之處,就係冇肉嗰種重味,同埋質地上唔鬆散🌱不過味道都幾唔錯✨ 墨西哥芝士新豬肉薄脆有:蕃茄莎莎、牛油果醬、橄欖、純素車打芝士、玉米片果然有醬汁嘅地方

反而我冇食脆豬肋骨😂😂應該都唔差嘅~

✨意式凍肉芝士拼盤
呢個我真係唔識食⬆️
✨蕃茄肉丸意粉

✨ 墨西哥芝士新豬肉薄脆
有:蕃茄莎莎、牛油果醬、橄欖、純素車打芝士、玉米片
果然有醬汁嘅地方都係好食啲,不過討厭牛油果嘅我有啲接受唔到又有牛油果😭🥲

✨Tango
由柚子茶、西柚紅莓菠蘿汁、士多啤梨、梳打所組成嘅嘢飲~呢杯嘢飲唔甜,飲落酸酸地 好多水果mix埋嘅味,亦都有少少似飲酒嗰種味(?)🥂

✨凱撒沙律 配小鯷魚+麵包粒
又有草🥗🥗前菜食咁多 主菜點食🥲所以食咗少少,覺得還可以~第一次見小鯷魚配上沙律菜😂
2023-09-16
$300 (Dinner)
Celebration
Birthday