2011-04-11
首先佢地既位置 位於龍蝦灣路, 由坑口過去都好近。自己駕車入去都好方便.不過入到去之後個場就真係好靚,好似世外桃園咁, 一片大草園, 個環境都好舒服, 好清潔, 四周圍都種左好多好靚既花花草草.這裡好似一個梯田一級一級,每級都可以燒烤,當然越高越靚,食物方面, 基本燒烤食物都有齊, 選擇都好多自助 -- 真係好新鮮.又唔會看實你, 更唔會規矩多多垃圾筒夠大 , 但又唔會阻定, 洗手間好大和企理,啲炭燒好耐地方夠大, 佢真係大到呢.總結: 環境一流!!!!~~~~靚!! 食物唔錯!!! 服務態度都好好!基本上, 我差不多去過全香港大約九成的任食燒烤場,計環境真的在我心目中的首位, 一個能真正可以享受有美麗風景, 地方寬敞, 人數不多又不喧嘩的, 溫馨提示: 要自備驅蚊產品 (始終係郊外)我今日二人去,每人98元一位任食,包一支水or一汽水,炭包一包,另20元一包不過啲炭燒好耐還有免費停車場.
這裡好似一個梯田一級一級,每級都可以燒烤,當然越高越靚,
溫馨提示: 要自備驅蚊產品 (始終係郊外)
還有免費停車場.