2018-11-16 28 views
嗚,估唔到荃灣有間咁高質嘅隱世西餐廳,我行咁耐都係第一次遇到,係第一次食到咁高水準嘅西餐,入到去餐廳真係充滿西或餐廳嘅味道,令人好舒服嘅感覺,連侍應都非常有禮貌呀,急不及待就叫野食,首先叫左個白酒煮蜆,個白酒味都幾勁呀,啲蜆又 juicy,🤘🏿🤘🏿爆汁好正,最後湯都飲埋,之後黎左前菜小食,好似係龍蝦沙律多士😂😂,個味就係好好味,多士又脆!然後叫左芝士焗蠔,整得好入味,芝士沙律調味滿分,蠔又新鮮,冇得輸!🤪🤪主菜要黎了,叫左美肩扒,估唔到價錢雖然一百幾蚊,但係個肉質好好食,又冇筋,又有肉汁,好水準,燒得好靚,另外一個主菜,我叫左煎挪威三文魚,煎得好靚,另外有塊蟹肉忌廉餅,好好味,主要佢底下個粟米汁好正🤪🤪,第一次食咁嘅配搭,同三文魚好夾!😍😍