2022-04-18 258 views
壽司郎真係會食上癮☺️ 食完一次小編就成日想瘋狂食了😁而家疫情冇咁嚴重,又開始番要排隊既節奏🥲 就算平日都要等啊😭呢日小編就食左黃大仙既分店😋 💛補充資料:小編係唔食任何魚生的!💛🧀 炸水牛芝士 $17呢個係今期新出既產品,見好多人都大推😋 因為佢真係拉到絲架(如圖!)好香水牛芝士味,值得一試🥰🍤 炸蝦牛油果卷 $12第一次食,雖然薄薄兩件,但所有料都食得出味道😚 炸蝦原來同牛油果咁夾! 呢個價錢都抵食😚🍣 炙燒芝士鮮蝦 $12呢個已經榮升左小編壽司郎既No.1😍有輕輕既炙燒味,好香😋 加上係即燒既😋上到碟芝士仲係熔緊既狀態😍蝦好爽口(重點是熟的!)正!🤪🍢 醬烤日本產帆立貝 $22呢日小編唔知邊條癮起好想食帆立貝,其實都好驚佢係唔熟既,但個名又「醬烤」,我就叫黎試下~點之,真係唔熟架😔😔😔😔為左唔浪費我都係死頂食左… 但sorry 真係完全唔覺得好食😔(原諒小編真係食唔到生野…..如果同我一樣唔食生野既人真係唔好嘗試叫呢樣啦😭😭😭
壽司郎真係會食上癮☺️ 食完一次小編就成日想瘋狂食了😁
呢日小編就食左黃大仙既分店😋
💛補充資料:小編係唔食任何魚生的!💛

🧀 炸水牛芝士 $17
好香水牛芝士味,值得一試🥰

🍤 炸蝦牛油果卷 $12

🍣 炙燒芝士鮮蝦 $12
呢個已經榮升左小編壽司郎既No.1😍
有輕輕既炙燒味,好香😋 加上係即燒既😋
上到碟芝士仲係熔緊既狀態😍
蝦好爽口(重點是熟的!)正!🤪

🍢 醬烤日本產帆立貝 $22
點之,真係唔熟架😔😔😔😔
如果同我一樣唔食生野既人真係唔好嘗試叫呢樣啦😭😭😭