2022-07-02
今日晚餐同老公撐枱腳🫣搵咗間光光猛猛,白白淨淨嘅西餐廳北角和富道呢條街度幾多西餐廳,食嘅嘢都差唔多,所以搵咗間感覺可以坐舒舒服服嘅試吓😂打開餐牌,見到招牌菜係德國豬手好想order 🥺但係又驚食唔晒,最後叫咗個BBQ Pork Ribs做主食 加多2個snacks. 一個係德國腸切片(本身諗住叫一份德國腸,但感覺好大份)同Nachos 🤗個Ribs,意外地好食,因為通常出面食到有啲乾,但呢個好林,條骨人拉就出嚟,味道都好濃郁,可能有啲人會覺得太重口味,但我本人食得重口味所以覺得OK👍🏽Nachos 個醬汁唔係一般嘅芝士醬,係好似餐廳自己調嘅酸酸甜甜地類似蕃茄汁,幾開胃德國腸切片好似炒埋啲芝士粉,好香,份量兩個人share啱啱好唔知係咪因為平日晚事去食,幾乎包場咁濟,可能附近競爭太多,呢間嘢又白雪雪有啲似cafe,所以夜晚冇乜人食嘢,但見餐牌都幾多選擇,又有意大利粉飯,下次可以試埋其他嘢食😙😙扺食💛💛💛服務💛💛💛味道💛💛💛💛環境💛💛💛💛💛
搵咗間光光猛猛,白白淨淨嘅西餐廳
扺食💛💛💛
服務💛💛💛