這店有貓店長,也是一間pet friendly cafe ,門口左右兩邊都可進出進入,玩味重。甜品就食咗一個窩夫,窩夫🧇軟度脆度都做得好好,有時表面越簡單啲嘅時候越難做,而呢個窩夫絕對係會令你滿意。牛油果多士,除咗新鮮,份量十足的牛油果之外,多士都意外地好食,呢樣係幾令人難忘。至於講我最愛嘅Cocktail酒黃色嗰杯叫🔸Tom Yum🔸(Vodka, Koffir Lime, Leaf,Lemonade, Chill,Lime, Juice),入口時個辣度會慢慢咁樣滲出來,適合我呢啲鍾意飲Lemonade ,但嫌Lemonade 冇酒精的我。另外一杯近似威士忌🥃顏色係廚師發辦,Store你可以嘗試和去溝通做一杯雞尾酒Omakase🥰。呢度有日光滲入嚟,令整個Cafe充滿溫暖感,晚上也可以走出去和附近的人吹吹水,打卡,chill , TGIF ,或是追求日間安靜,或者帶寵物來玩,甚至探吓貓店長,都能滿足不同需求的人。整體評分 : 🌕🌕🌕🌕🌑

至於講我最愛嘅Cocktail酒
Lemonade ,但嫌Lemonade 冇酒精的我。

整體評分 : 🌕🌕🌕🌕🌑
朱古力粒粒窩夫雪糕