今日我就講吓《立鮨🍣》..記憶中我已經係第5️⃣次光顧,雖然我唔係經常去,但係有時想1️⃣個人chill 🍻下,我都會諗起佢..因為硬係覺得1️⃣個人企喺壽司店度(立食)就特別chill😂入正題:今晚簡簡單單點左🔟貫壽司加1️⃣杯麒麟🍺話時話..可能我太耐冇嚟,原來佢哋而家轉左用QR code落單,又真係幾方便幾靚仔嘅🤩🍣🍣🍣鮟鱇魚肝壽司:魚肝甘香大大嚿超滿足👍🏼松葉蟹肉海膽壽司:海膽甘甜,蟹肉一疏疏🤩係略嫌海膽比例真係少咗啲😌火炙牛油赤蝦壽司:蝦肉爽口,牛油香味不夠突出火炙特上地金目鯛壽司:魚油豐富劍魚腩、深海池魚、油甘魚、鰻魚壽司:總算正常發揮啦😋火炙三文魚腩、火炙左口魚邊壽司:呢兩款幾有驚喜🤩火炙令到魚油脂更甘香😋😋麒麟🍺🍺就梗係冇得輸啦😂👍🏼總結:《立鮨》一向比我嘅用餐體驗都係滿意嘅🥰尤其是佢哋室內嘅佈置都好明顯花過心思,價錢定位可接受啦😂今日埋單$376💸💸

🍣🍣🍣
鮟鱇魚肝壽司
魚肝甘香大大嚿超滿足👍🏼

松葉蟹肉海膽壽司
海膽甘甜,蟹肉一疏疏🤩係略嫌海膽比例真係少咗啲😌

火炙牛油赤蝦壽司
蝦肉爽口,牛油香味不夠突出

火炙特上地金目鯛壽司:魚油豐富

劍魚腩、深海池魚、油甘魚、鰻魚壽司:總算正常發揮啦😋

火炙三文魚腩、火炙左口魚邊壽司
呢兩款幾有驚喜🤩火炙令到魚油脂更甘香😋😋

麒麟🍺🍺就梗係冇得輸啦😂👍🏼