2020-05-02 399 views
華園餃子館菜式選擇多,包你睇Menu睇到花多眼亂,有選擇困難症🤣,而且好多菜式配搭都好新鮮香煎羊肉餃🥟($47) 餃子係王牌,細細粒,一啖食晒,就算睇相都應該感受到餃子個皮有幾脆,餃子皮算薄,羊肉一啲都騷,餃子好juicy👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻豆腐芝士餅($44) 同想像中嘅味道有少少唔一樣,以為會好芝士(有啲似芝士年糕嗰種),食落感覺似墨魚餅,但係豆腐質感,有淡淡芝士味,唔會咁膩,值得一試👍🏻👍🏻辣拌麵🍜($33)中辣,麵上面嗰啲係蒜頭加辣粉,辣汁有啲似紅油抄手嘅醬汁,帶少少甜,不過係會越食越辣😏😏紫背天葵($22)自家製,少少酸,一啲都唔甜,最緊要係好冰凍,解辣解消暑就最好不過所有菜式都做得好的骰,就算一兩個人去食都可以試好多款,而且餐廳好乾淨坐得好舒服,不過價錢就唔算好平

香煎羊肉餃🥟($47)
羊肉餃

豆腐芝士餅($44)
豆腐芝士餅

辣拌麵🍜($33)
辣拌麵

紫背天葵($22)
紫背天葵

羊肉餃