持團購COUPON數日前訂了6:45取PIZZA,仲叫我準時到,否則凍咗唔好,我6:35去到,搞完一大輪手續咪坐低等,諗住6:45會有,當6:45追單時,先知個批一早準備好,不過無拎去焗之嘛,唔明白點解收銀識叫我辦手續,唔識叫廚房焗批,又要等多20分鐘。個批出咗嚟,職員放入手抽膠袋,我咪諗住拎起手抽行,點知佢叫住我,要我打平放,用另一隻手頂住個底,否則啲料會跌,我即刻O咀對住佢,我另一隻手抽住嘢,而且得個紙盒和膠袋格住,熱辣辣點托住個底呀?之後職員先用繩幫我打個十字,咁就可以抽住行。乜呢度第一單做外賣自取嗎?雖然服務不太好,但PIZZA確實好味,價錢跟其他兩大PIZZA速遞公司差不多,相信仍會再幫襯,但一定唔會再自取咁苯。餅底很鬆軟,不是平時食開果種硬實實,呢款會連個餅底都想食埋用料舖滿整個批面,用料充足,比我想像中更容易飽味道味道惹味又不會過咸

餅底
很鬆軟,不是平時食開果種硬實實,呢款會連個餅底都想食埋
用料
舖滿整個批面,用料充足,比我想像中更容易飽
味道惹味又不會過咸
2011-08-05
Waiting Time
30 Minutes (TakeAway)