2011-05-20
有一日因為心情唔好,好想大食一餐,之後上openrice睇到呢間野麵ok,價錢又ok,又唔限時,所以就去左試試。上到去,先黎一個刺身拼盤,男友話咁既價錢同以放題黎講,質素ok,而且新鮮,不過我唔食刺身,所以只好眼白白睇住男友食晒成個剌身拼盤。之後我們陸陸續續點左:除左剌身拼盤,仲有叫其他刺身,不過男友食,其中白肉豚刺身最好味。炸帶子:普通芝士蠔卷:因本人喜歡吃芝士,覺得好正好好味芝士焗蠔:男友話ok一口和牛粒:OK天婦羅(南瓜同蕃薯):ok,不過怕濟,不敢吃太多,炸蝦最正串燒雞翼:普通串燒雞軟骨:好正.ORDER左2次.共叫了四串鹽燒靖魚:好正.ORDER左2次鹽燒三文魚頭:我麻麻,男友鐘意金菇牛肉卷:好味豬骨湯湯底打邊爐:加左雪花肥牛,D肥牛靚過平時打邊爐果D~仲有架,不過醒唔起@@甜品:雲呢拿泡芙:OK紅豆芝麻球:熱辣辣,都OK飲品:啤酒清酒汽水任飲服務方面:好好,招呼殷勤,一見我地飲完野問我地洗唔洗REFILL飲品。而我同男友自拍緊,男侍應見到仲主動話幫我地影相~加上每份食物份量唔多,咁樣可以試下唔同同埋多款食物!我會再幫襯呢~
之後我們陸陸續續點左:
炸帶子:普通
芝士蠔卷:因本人喜歡吃芝士,覺得好正好好味
芝士焗蠔:男友話ok
一口和牛粒:OK
天婦羅(南瓜同蕃薯):ok,不過怕濟,不敢吃太多,炸蝦最正
串燒雞翼:普通
串燒雞軟骨:好正.ORDER左2次.共叫了四串
鹽燒靖魚:好正.ORDER左2次
鹽燒三文魚頭:我麻麻,男友鐘意
金菇牛肉卷:好味
豬骨湯湯底打邊爐:加左雪花肥牛,D肥牛靚過平時打邊爐果D~
仲有架,不過醒唔起@@
甜品:
雲呢拿泡芙:OK
紅豆芝麻球:熱辣辣,都OK
飲品:
啤酒清酒汽水任飲
加上每份食物份量唔多,咁樣可以試下唔同同埋多款食物!
我會再幫襯呢~