2008-10-21
上星期五17號生日,男朋友帶左我去todai食主要因為我鍾意食長腳蟹同龍蝦之前睇openprice,話service唔夠,但我去到又真係ok好,最少係好有禮貌同好快手,有可能真係個日唔太多人1坐低,同男朋友1人夾左碟長腳蟹先,真係好好正之後每樣冷盤都大概試左,當日最好就係長腳蟹,青口同蟹拑壽司,我唔太好,但男朋友就話海膽ok,三文魚好正其實熟食都ok,睇你當日好唔好彩,有冇出d好ge熱盤,我當日就普通,不過都唔係差至於龍蝦排隊真係有個"hill"門,1round大概40隻,見到條龍開始有30個人到先出去,唔洗企唔耐,哈哈,我total排左4次,每次半隻,總共食左3隻到最後因為生日,有個蛋糕送,不過唔好彩,咁岩個日個款生日蛋糕唔岩我口味,但有幾個staff唱生日歌俾我聽,都幾得意,雖然係有d怪而甜品方面,多朱古力,我唔鍾意,所以都係食雪糕多,全部味都好食!!overall,我地好滿意,有85分啦如果再多d熱盤就更好!!
主要因為我鍾意食長腳蟹同龍蝦
1坐低,同男朋友1人夾左碟長腳蟹先,真係好好正
之後每樣冷盤都大概試左,當日最好就係長腳蟹,青口同蟹拑
壽司,我唔太好,但男朋友就話海膽ok,三文魚好正
overall,我地好滿意,有85分啦
如果再多d熱盤就更好!!