2020-11-24 158 views
一直都覺得石門好多野食🙈咁啱友人話唔想去人多既地方,就決定黎石門呢間seafood ghost聽個名都知係主打海鮮🦞我地揀左火鍋海鮮套餐同手抓海鮮套餐,兩個餐都分別有龍蝦、肉蟹、大蝦、鮑魚、魷魚、翡翠螺、蔬菜、菇同粟米😆勁多海鮮!而呢度既海鮮都好新鮮,蟹仲有勁多膏添🤩手抓海鮮餐有幾個味道揀,咁我地就揀左辣既港式避風塘口味,大量蒜蓉加上鮮甜既海鮮,真係勁惹味!🤤火鍋我地都係揀左辣既麻辣湯底🤣除左啱啱講既海鮮,火鍋仲有安格斯牛同頂級黑毛豬🐷 安格斯牛不得了,入口即溶牛味重!好好食☺️飲品方面我地叫左apple cider同蜜桃乳酪,大杯重料,👍🏻下次想約多d朋友再黎

下次想約多d朋友再黎