2018-12-05
餐廳的佈置有很濃厚的聖誕氣氛,依家就算係商場都比較少有聖誕的佈置。 我被牆上一幅掛畫吸引,當佢燈光轉做藍色的時候,藍天白雲很優美。餐牌的設計亦很吸引,款式很多, 價錢由 $60至$200不等。加$25可以有一塊麵包,餐湯同埋沙律,仲有杯嘢飲。紅湯都幾濃烈,夠熱,沙律有紫椰菜、青瓜、蕃茄和粟米,雖配上日式沙律醬,但有種好生的感覺。燒三文魚肉忌廉長通粉伴溫泉蛋溫泉蛋有流心效果,蛋味不是太濃, 醬汁很豐富,不過略嫌太多了, 三文魚肉很少,碎濕濕,而且部分仲有骨,意粉比較乾身。煎焗低溫豬柳伴燒柳可配薯菜,飯或意粉,我揀左薯菜,我覺得豬柳做唔到低温煮個效果,因其中有兩塊豬柳肉質比較韌,有一塊比較嫩, 似係唔同位,覺得點咗醬汁會比較好食。薯仔都幾燶,個皮有d硬。檸水唔加糖都接受到。
我被牆上一幅掛畫吸引,當佢燈光轉做藍色的時候,藍天白雲很優美。 餐牌的設計亦很吸引,款式很多, 價錢由 $60至$200不等。 加$25可以有一塊麵包,餐湯同埋沙律,仲有杯嘢飲。
燒三文魚肉忌廉長通粉伴溫泉蛋
煎焗低溫豬柳伴燒柳
檸水唔加糖都接受到。