2024-12-18
蒜香牛柳粒黑醬油炒飯 $128第一睇見到依個飯已經覺得好吸引🤩個飯色澤均勻,加上牛肉粒、蔥花、蛋黃,令到口感更加豐富😋加埋蒜香同醬油令成個飯既味道更昇華,超級大推😛厚切牛舌芯串 $68本人同男友係牛舌愛好者,想講依間既牛舌做得非常Juice,口感好彈口😆而且牛味好出,超級推薦🤩和風天婦羅魷魚鬚 $88外層勁酥,加入紫菜調味,而入面既魷魚味道好鮮,口感爽口彈牙🦑配酒一流流心芝士年糕 $48炸到一啲都唔油,口感好煙韌,餐廳仲好好幫客人一開為二,容易入口🫶🏻味醂魚干 $76慢慢食會有陣陣魚味散開,每條都好有光澤,口感好有咬口,送酒一流,男朋友飽飽都仲不斷食😂依款係佢大推巨峰梳打+柚子梳打 $48/1由於本人同男友都唔選擇飲酒,就揀soda🍹 本人巨愛提子🍇必叫巨峰梳打,超級超級重巨峰香味,加埋梳打既衝擊,爽呀!而男友揀左柚子,十分重柚子味,偏酸酸甜甜,十分解膩😛另外特別要讚店鋪裝修好日系,仿如去咗一趟日本既居酒屋🏮食物質素高,本人同男朋友都覺得會返check😆大推大推!
蒜香牛柳粒黑醬油炒飯 $128
厚切牛舌芯串 $68
和風天婦羅魷魚鬚 $88
流心芝士年糕 $48
味醂魚干 $76
巨峰梳打+柚子梳打 $48/1
而男友揀左柚子,十分重柚子味,偏酸酸甜甜,十分解膩😛