2013-09-21 95 views
幾個星期前,朋友GATHERING介紹呢間中式小店,於是BOOK左台一家四口去試下。呢個咕嚕肉,脆口,同平時果D硬屈屈, 完全對咕嚕肉改觀,送飯一流,個汁剛好掛在咕嚕肉上,不會太水一PAT PAT。小朋友好LIKE呢個,好快食晒D送同飯。朋友叫我們去試下干碧雞,不過記得預訂, 呢個有得睇有得食,一個銅盤放在火鍋爐上,三分鐘左右D雞就熟,一陣一陣既蔥薑的香味四溢, 重點D雞肉好滑,D 配料可以送飯。中秋叫條魚食下,油泡筍穀,D皮堅脆,內肉都滑,喜歡香口既朋友可以試下,不是太多骨小朋友ARM食下,頭尾骨全食晒,不浪費。招牌炒飯,廚師炒到一粒粒,不會PAT PAT,看上去只係一個蛋白炒飯,加上少許元貝碎,食落,內裡藏玄機,何為招牌炒飯,原來入口有脆米,加上芥蘭,一口一口脆香炒飯,第一次試食。整體表現不錯,員工都有很禮貌。*呢度有樽裝可樂賣,香港而家比較少地方有得賣la. 重要有大小兩款你選。
咕嚕肉
干碧雞
油泡筍殼
招牌炒飯

整體表現不錯,員工都有很禮貌。

Other Info. : 地方不是太大,如果去BOOK定先好D,很快滿座。
2013-09-19
$140 (Dinner)
Celebration
Anniversary