2022-11-17 14 views
位於銅鑼灣地鐵站C出口一出 直接就望到大廈26/F 呢間以太空同月球為主題嘅西餐廳🌑🧑🏻‍🚀 一入到去 餐廳環境好有氣氛 成個天花板都係月球燈 好靚🤭餐廳有dinner set, 啲食物選擇都唔錯,主菜有羊、牛、魚、意粉 都好多選擇,一定揀到啱心水嘅嘢食👍🏻 香煎慢煮牛舌,好厚身,調味好味😋龍蝦湯,入面有隻蝦,龍蝦味濃主菜分別要咗封門牛柳 同虎蝦配龍蝦汁意粉,牛柳好好食 五成熟 岩岩好👍🏻 大廚功架唔錯!意粉份量都好多 香蒜味重 我自己好鍾意🫶🏻最後有甜品,叫咗佢哋嘅招牌甜品Tiramisu🌑🌑🌑 呢個甜品係用月球嘅器皿嚟裝住㗎,睇得又食得 好好味呀!而架dinner set $368 重有20%off, 環境唔錯 超級打卡able! 今晚仲見到隔離枱情侶慶祝周年紀念,甜品可以寫字㗎!食物味道都幾好🎉
香煎慢煮牛舌,好厚身,調味好味😋
龍蝦湯,入面有隻蝦,龍蝦味濃
2022-11-15
$300 (Dinner)