2019-12-01
愈大愈注重養生,但出街食野唔多唔少都會有好多味精.... 終於比我發掘到一間食完都冇負擔既火鍋店♨極推介!🌟四季椰子雞-半 ($168)最愛就係佢既湯底🤩 個湯底真係好清甜,用左純椰青,再加入雞湯既香味,淨係飲湯底已經好正😛 老闆娘話隻雞係用左走地雞,所以肉質好嫩滑,兩個人半隻剛剛好!!幸福臘味煲仔飯-小 ($98)幾特別既菜式😋 男人的浪漫改良版哈哈~以臘腸、臘肉、膶腸合併,超正啊!!用左油粘米整既煲仔飯,啖啖都食到飯焦,好有口感😚男朋友都覺得好好味😎自家制飲品 ($28)紅棗雪梨茶,超養身又對皮膚好,女仔必選😝自選川菜 (川味小雲耳,手拍青瓜) ($68)呢款小食都幾惹味,中意食辣既人都會好中意!! 同埋份量好大份~最係叫埋雜菜拼盤($68),結束左養生既一晚😂整體黎講,野食好養生,感覺到真係無添加味精,同埋每樣菜式又落足心機諗,店員服務態度都好好,係一定會encore既餐廳!
🌟四季椰子雞-半 ($168)
幸福臘味煲仔飯-小 ($98)
自家制飲品 ($28)
紅棗雪梨茶,超養身又對皮膚好,女仔必選😝
自選川菜 (川味小雲耳,手拍青瓜) ($68)