2023-06-23 718 views
呢間泰國嘢一直都係做外賣生意,主要都係有小食、飯、湯/炒粉麵,價錢相宜,而且出餐速度都算快。夜晚都開到10點半左右先收舖,有時諗唔到要食咩都會去買碗粉食。冬蔭功海鮮湯金邊粉 $50本身已經自動幫你分咗湯,所以時間耐咗金邊粉會變成一餅,要少少時間浸返開。湯入面有生菜、菇、蟹柳、魷魚、蝦仁,味道酸酸地但唔算辣,但食落真係好開胃,最後都會忍唔住飲曬啲湯份量方面對於女仔嚟講應該會啱啱好,如果係男仔嘅話可能要加返個小食或者加底。店入面嘅叔叔姨姨態度都好好、好親切,出餐效率都快,所以晏晝/夜晚收工諗唔到食乜嘢嘅時候呢間都會係我嘅心水之一!

冬蔭功海鮮湯金邊粉 $50

2023-06-23
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)