2024-11-22
有時想同朋友去Happy Friday🥂都唔知邊到平靚正🥹最近朋友帶左我去中環樓上餐廳,都近LKF,其實有一刻諗住去完行一轉,最尾都係冇😂因為飲太多而間餐廳而排做緊優惠,佢地每個月會隨機兩個星期五有無限添飲香檳優惠🥂 每位只需要order最少一杯Cocktail,即可以當晚任飲指定香檳🍾 真心抵!仲要當晚飲Mumm! 同埋周不時會有DJ注場!然後我地都叫左幾杯Cocktail去試比較鍾意既有2杯-Dionysus🍹加左White Rum,同菠蘿提子等既juice落去,整體易口入-Artemis🍸好重Banana Tanqueray Blend🥥好fresh!另外野食方面都叫左小小,因為要食啲野飲酒先開心😌-Chicken Popcorn🐣每粒炸雞外酥內嫩,裹著金黃的麵衣,口感相當酥脆,邊飲酒邊食一流!-Lasagna🍝層層疊疊的麵皮中夾著好多菇!而且上面好多芝士-US Rib Eyes (Medium)🥩Medium讓肉質保持了柔嫩~ 搭配左一點海鹽和黑胡椒,令牛既味更出!不過記得唔好點太多😂
然後我地都叫左幾杯Cocktail去試
比較鍾意既有2杯
另外野食方面都叫左小小,因為要食啲野飲酒先開心😌
-Chicken Popcorn🐣
-Lasagna🍝