2018-06-11
星期日去完大埔行山,行完山餓到乜咁,即刻走去超級城搵野食先睇水牌見到Olive之前食過其他分店記得佢個牛扒好鬼正,立馬出發!一去到拎去Drink Menu,見到有draught beer,1664對我太甜,選了hoegaarden熱辣辣飲凍啤真係一大享受係炭燒三十安士Prime牛扒呀!大過我塊面呀仲!我地簡左洋蔥汁好好味其實呢個牛扒係二人份量黎既,仲有埋薯菜,不過我地實在太餓,又想試多啲野,就叫多樣燒豬肋骨配香煎三文魚我同女朋友都好鐘意食三文魚架勁厚勁大塊呀,個皮煎到脆一脆,又有鹽香味,好正豬肋骨反而冇三文魚咁有驚喜,但係個醬汁好味,岩曬鐘意損骨既我啲薯條都正呀係粗薯條最後仲一人整多件cake,係焦糖朱古力同埋日本柚子芝士餅兩種都好特別,唔會太漏!埋單$900,好開心!
Hoegaarden
30安士Prime Rib Steak
30安士Prime Rib Steak
BBQ Rib配煎三文魚
柚子芝士餅、焦糖朱古力芝士餅
埋單$900,好開心!