2021-12-08
呢間cafe好特別 係剪髮+cafe😮😮裝修以黑白為主 仲有多款手沖咖啡提供 啱哂識嘆咖啡嘅朋友呀~😙威士忌. 雪糕千層窩夫($68)作為鍾意飲酒嘅我 一見到呢個已經決定左要試😍甜品份量不大 窩夫脆身 仲配有酸酸甜甜的肉桂蘋果同雲呢拿雪糕 食落開胃 😋😋最後就係威士忌方面 由於淋落去唔均勻 有啲會重味啲有啲會淡味 不過的確好香又唔算太濃烈 啱哂鍾意酒嘅朋友 🤩壽喜燒牛肉意粉($118)壽喜燒意粉好似又西又日咁 配搭特別😍食落的確係日式壽喜燒牛肉 又香又嫩 又有日式嘅木魚🤤而意粉係闊條麵 咬落彈牙有咬口😙再配埋隻蛋黃真係滑好多 好特別❤️煙燻燒烤手撕豬肉意大利軟包($98)意大利軟包外脆內軟 一定要襯熱食呀! ❤️🔥 仲有我最愛嘅菠蘿 甜甜地又juicy🍍手撕豬肉有煙燻味都好香 又唔乾身 仲夾左火箭菜 真係又味又豐富呀🥰Matcha Latte($45)飲品細細杯 但拉花都好靚😍奶同matcha味都平衡 只有少少苦澀味🍵🍵Iced Peru 75% chocolate ($50)秘魯75%朱古力睇落好勁咁 75%果然係苦苦地 但又未去到dark chocolate 仲係milk choco
威士忌. 雪糕千層窩夫($68)
壽喜燒牛肉意粉($118)
煙燻燒烤手撕豬肉意大利軟包($98)
Matcha Latte($45)
Iced Peru 75% chocolate ($50)
秘魯75%朱古力睇落好勁咁 75%果然係苦苦地 但又未去到dark chocolate 仲係milk chocolate尼嘅😜啱哂唔鍾意超甜嘅朋友🍫