2024-05-01
呢間舖頭主打新式韓國fusion西餐。餐牌都幾多選擇,價錢中價,全餐埋單430幾,合理價錢。明太子飯卷幾好味,有啲似以前嗰間schxxl food既感覺,可惜執緊笠。柑橘乳酪特飲偏甜,我覺得係eye-catching ,嗰啲奶類製品飲多咗會覺得好膩。個布甸本來我擺咗喺中間食咗一半,垂低個頭玩咗一陣電話,竟然俾人收咗,好彩最尾侍應俾個一個新嘅布甸我,下次可以問吓人先收嘢會無咁odd。味道就正常啦,都係好甜同埋唔夠滑。芝士燴飯加Parma Ham,個味道都幾特別嘅,可以一試,有少少蘑菇。呢個牛肉菜沙律就有啲奇怪,其實只係一個餸菜多啲,味道好鹹,要拎黎送飯會合理好多。我覺得而家呢個時勢好多Cafe都收費好貴,佢開係一個中價嘅商場嚟講,呢個價錢都叫做性價比好高,可以一試。
明太子飯卷幾好味,有啲似以前嗰間schxxl food既感覺,可惜執緊笠。柑橘乳酪特飲偏甜,我覺得係eye-catching ,嗰啲奶類製品飲多咗會覺得好膩。 個布甸本來我擺咗喺中間食咗一半,垂低個頭玩咗一陣電話,竟然俾人收咗,好彩最尾 侍應俾個一個新嘅布甸我,下次可以問吓人先收嘢會無咁odd。味道就正常啦,都係好甜同埋唔夠滑。