2022-09-14
之前同閨蜜喺東涌Sheraton 酒店附近呢一帶撐枱腳經過呢間有夏威夷/史廸仔家鄉feel 既餐廳後就好想來,咁岩我同老公既第9年相識&拍拖週年&中秋節請到假去慶祝就揀黎呢度dinner。而且呢度好正:星期日至四都係全日Happy Hr rate 咁飲野,所以我都好快揀到岩飲既 Peach Me,仲要係裝岩左我鐘意既style 既杯。 Dinner 所選的三文魚大菇risotto 既三文魚好fresh,好滑。不過如果再來,我希望係同其他同我一樣鐘意夏威夷風同埋喜歡食生蠔既友人來會成件事盡興d,唔好浪費Vibrant 氣氛同vibes.但係我最appreciate 係呢度既staff 個個都好nice, 有講有笑,同埋仲好helpful咁教我同老公咁搭返車去地鐵站回家。我都想有其他慶祝既anniversary 再來。